Üç yıllık bir ilişkinin bir günde bitmesi

Bundan yaklaşık 21 saat önce 3 yıl 2 ay süren ilişkim bitti. Evet, size kalsa çoğunuz sevgili muhabbetlerine “aman be” deyip geçersiniz. Ben onu yapamıyorum işte. Kime sorsam “siktir et, takma kafana” falan dediler. Keşke o kadar kolay olsa. Benim günüm onunla başlar, onunla biterdi. Her gün konuşurduk resmen. Onu hâlâ çok ama çok seviyorum.

En son 8 Mart saat 21.16 gibi bir SMS attı ve her şeyi o an temelli olarak bitirdi. Şunu da belirteyim: Bu ilişki sanaldı ve ben de 15 yaşındayım. Hiçbir şeyin böyle bitmesini istemezdim çünkü onu gerçekten çok seviyordum. Onun benden ayrılmasının sebebi benim karamsar zihniyetim ve negatif düşüncelerimdi. Bana her zaman akademik anlamda da sosyal anlamda da yardımcı olan bir insandı.

Neredeyse hiç arkadaşım yok. Benim de yapacak bir şeyim yok. Hayatta kendi başımın çaresine bakıyorum. Tek bir dileğim var: Gökçen’in geri dönmesi. Belki her şey düzelir diye umuyorum. Okulda her şey yerli yerinde, dersler normal gidiyor. Ama eve gidince düşüncelerim ağır basmaya başlıyor. Gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor.

Bugün eve girdiğim gibi uyudum. Uyandığımda hâlâ aklımda o vardı. Duygularım çok baskın değildir ama hayatımda uzun süre sonra ilk defa dün gece ağladım. Dün, benim karamsar zihniyetimin ve negatif düşüncelerimin sonucu olarak hayatta en sevdiğim, en değer verdiğim ve en güvendiğim kişi beni terk etti.

SMS attım, hatta Gmail’den bile yazdım. Bana ne kadar acınası ve gurursuz bir insan olduğumu söyledi. Daha önce de bana psikopat diyordu.

Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Gökçen umarım geri döner. O dönse de dönmese de hayat devam ediyor ve artık yapacak bir şey yok. Ben önüme bakacağım, o da önüne bakacak.

Gökçen’e verdiğim tek bir söz vardı. O da hayatta bir gaye bulmam, sosyalleşmem, akademik başarımı yüksek tutmam ve bir hedefimin olmasıydı. Umarım bu süreçte yanımda olur ama olmasa bile ben devam edeceğim.

Öyle işte… Belki gerçekten hatalar yaptım. Belki bazı şeyleri geç fark ettim. Ama artık yapabileceğim tek şey verdiğim sözleri tutmak ve hayatıma devam etmek. Belki gerçekten hastayımdır, bilmiyorum. Ama artık yapacak bir şey yok. Umarım her şey düzelir.

Gökçen, eğer bunu okuyorsan lütfen bana geri dönüş yap.