Benim oyundan erkek arkadşım var bir de yakın arkadaşım var. sonra ben erkek arkadaşımla tartıştım. Meğer ki o kızın ben onun kardeşi gibi olduğunu bilmiyordum. Ama demistimki asker gibi o kızı savunuyosun beni bi kere öyle savunmadın sonra dedi neyden savunucam ben seni söyle dedi öyle tartıştık. Ben dedim senin dert ortağın var benim yok sende beni anla dedim. Diyor ki sen benim yanımdan neden ayrılıyorsun bende rahatsızlok vermiyeyim diye dedim. Sonra ağlama isteği geldi çıktım gitmiştim odadan oyunda. Kendi odama gittim. Sonra bu canım neden ağlıyon diyo. Ben açıklayamadım. Ağlamaktan söyleyemedim içimde birikenleri ama o anlamadı beni. Asla kimseye anlatmadımki. Neyse işte ben sonra arkadaşıma ben yoruldum dayanamıyorum öldürcem kendimi falan dedim. Psikolojim bozulmuştu. İşte sonra erkek arkadaşım aradı hemen ama açmadım. Açamadım berbattım konuşmak istemedim. Kendime zarar veremedim ama denedim yapamadım. Hemen uyudum sonra bende sabah olunca baktım erkek arkadaşım beni whatsaptan engellemiş sonra oyundaki bazı şeyleri değiştirmiş anılarımızı silmiş. Sonra doruk diye biri yazmış bana onun hakkında ifriralar attı. Başta inanmadım ama mantıklı olabilir dedim. Ama sonra sinirlendim çünkü neye inanacağıma şaşırdım bir an. Yazdım erkek arkadaşıma hakaret yağdırdım sonra bunlar doğru mu diye dedim. Yazdı açıkladı bana sonra bana dediki ben sinrlirlendim ondan yaptım dedi. Bir de beni suçladı bana hakaretler yağdırdın sinirlenince falan. Ben sana öyle yapıyor muyum diye yine tartıştık. Sonra ben dedim özür dilerim. Umarım beni affedersin çünkü seni hala seviyorum dedim. Ama cevap vermedi. Sonra akşam ben buna dedim neden böyle yapıyorsun ben naptım sana. Dediki ne yapmadın. Neyse uğraşamıcam istediğine inan tm mı. Sonra bana dedi yeter artık. Nefret etsen bile umrumda değilsin artık. Aldatsan daha iyiydi. Senden bir iyilik istiyorum lütfen bana yazma hatta istersen engelle dedi. Sonra Instagram hesabını dondurdu.
Yani ciddi düşünen biri böyle ufak tartışma yanlış anlasılma için gidiyorsa ben ne diyim artık. Adam yemek yapmayı bile bilmiyor tarifi bile ben verdim görüntülü aramada. Onca çaba gösterdim sevdim alttan aldım ama o duygularım için beni sadece suçladı anlamaya bile çalışmadı o an.
Sizce bu şahısın geri dönme ihtimali var mı?