Dün rüyamda altın kaplama bir iskambil kağıdı oynadığımı gördüm. Bunun ne anlama geldiğini çözemedim. Bilen varsa açıklasın.
Kumar olarak mı oynuyordun yoksa arkadaşlarınla beraber zevkine mi? Kiminle oynuyordun hatırlıyor musun? Oynadığın yeri tarif edermisin. Kumarhane mi yoksa başka bir mekan mı?
Okulda zevkine en yakın arkadaşımla sınıf içerisinde oynuyordum
Şimdi biraz karışık geldi bana çünkü arkadaşınla oynuyorsun ama sonra tanımadığın biri diyorsun. Rüyada böyle bir durum olabilir, anlık değişen frekanslar yüzünden birden rüya içinde farklı bir frekansı yakalayabilirsin.
Rüyanda tanımadığın biriyle altın iskambil kartı oynuyorsun. Hayatına anlam katacak ve seni bir üst seviyeye çıkaracak biriyle tanışacaksın. Bu kişi sana birçok alanda yardımcı olurken her zaman da yanında olacak. Ancak unutma, sen de aynı şekilde onun hayatına katkı sağlayacaksın. Bu kişi erkek de olabilir, kız da. Arkadaş da, sevgili de ya da eş de. Ama senin yaşamında ciddi bir fark yaratacak.
Bu yorumladıklarım oyun sırasında herhangi bir iddia ya da bir şey üzerine oynanmıyorsa geçerlidir. Zevkine oynadığınızı söylediniz. Bu, sizin hayatınıza girecek kişinin sizinle aynı düşüncede ve aynı kafada olacağı anlamına gelir. Belki de ruh eşinizi bulursunuz ya da buldunuz, size değerini bilin uyarısı geliyordur.