Müstakil mi? Apartman mı? Site mi?

Hem Müstakil hem güvenlik sebebiyle site içersinde olursa süper olur. Evet üstüne de kaymak olsun :smiley:

1 Beğeni

Ben müstakil tercih ediyorum, olursa sağı solu boş tadından yenmez :slight_smile: site evleri de iyi olabilir tabi yaşadığımız bölgeye ve komşulara göre değişir.

1 Beğeni

İstanbul’da müstakil bir kiralıkta satılıkta ev hem maddi hem manevi asla alınamaz gibi. Ne yazık ki :confused:

1 Beğeni

Evet tahmin edebiliyorum bende, İstanbul da milyonluk olmak lazım ev almak için. Bir süre sonra köye dönüşler başlar :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bile düşünüyorum. Bilgisayar üzerinden işlerimi yoğunlaştırıp para kazanmalarım artarsa eğer bir gün yapacağım sanırım. Sakin bir köy evine yerleşmek :heart:

Artık eskisi gibi değil, köylerde şehirler gibi kalabalıklaşmaya ve teknolojik imkanlara kavuşmaya başladı. Neden tercih edilmesin ki. Bundan 10-20 yıl sonra belki de içinde köylerden arsa almadık diye üzülmeye başlarız. Yatırımı şimdiden yapmaya başlasak iyi olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Apartman, iyi güvenli ve rahattır. Müstakil ev daha rahat olsa da güvenlik gibi bazı şeyler ile tek başına ilgilenilmesi gerekir. Site olayına ise hiç ısınamadım. Bir site yönetimi oluyor ve ticari işlteme gibi güdüyor insanları. Ev mi çiflik mi belli değil.

1 Beğeni

Ben de müstakil seviyorum. Yıllarca apartman dairesinde yaşadım. Belki sebep çektiklerimdendir…

2 Beğeni

Aynı düşüncedeyim hocam, apartman daireleri iyi yalıtılmış değilse ses ve işi konusunda çok can sıkıcı olabilir. Hele birde saygısız yada çok kavga eden komşularınız varsa aman aman…

2 Beğeni