Bugün bir siteye girmek istediğimde şifremi unuttuğumu fark ettim, mailim live.be uzantısındaydı ve çok eskiydi, silinmiş olması muhtemel çünkü böyle bir mail kayıtlı değil uyarısı verdi. Bende yeni bir tane açmak için kayıt sayfasına gittim. Güvenlik botu var, farenin peynire ulaşamadığı senaryoları seçmemiz gerekiyor. Yani az da değil 7 etap. Sonunda başarılı diye mesaj görünüyor ama hemen sonrasında güvenlik botu kısmına tekrar dönüyor ve sıfırdan başlatıyor. Düzelir diye iki kere denedim aynı şey oldu. 3. de de aynısı oldu. Wow arkadaş Microsoft bu, cidden insan olarak sabırlı değiliz anlıyorum da bu kadar da uğraştırılmaz insan…
Merhaba;
aslında güvenli olması iyi bir şeydir. Fakat başarılı dedikten sonra tekrar başa dönmesi ilginç geldi. Belki başka tarayıcı ile girişi tekrar denemeniz gerekebilir…
Hocam belki başka tarayıcıda ise yarayabilir ama malum 4 kere den sonra insanın bişey yapası gelmiyor. Günümüzde bir sitenin açılışı 2 saniyeden uzun sürdüğünde insanlar sayfayı kapatıp çıkıyor. Buradaki durum insanı bunaltır seviyede. Bi ara sabırlı olduğum bir gün tekrar denerim ins