Yapay zeka ücretsiz soru sorulabilecek platformlar nelerdir?

Yapay Zeka teknolojisi ile ilgileniyorum ve özellikle ücretsiz olarak soru sorabileceğim ve bilgi alabileceğim platformlar arıyorum. Bu tür platformlarda, yapay zeka hakkında merak ettiğim konuları giderebileceğim veya belki de kendi konularımı tartışmaya açabilirim. Hangi platformlar bu tür bir hizmet sunmaktadır ve hangi özelliklere sahiplerdir? Hangileri en kullanıcı dostu ve bilgiye daha erişilebilirdir?

1 Beğeni

sorucevap.com platformunda sitenin sağında bulunan yapay zeka kompiter ikonunu açarak sorunuzu gönderebilirsiniz. Bunun sonucunda sorucevap.com’a özel yapay zeka robotumuz kompiter anında size cevap vermeye başlayacaktır. Konuşmayı sürdürebilir, önceki konuşmalarınıza atıfta bulunarak yeni konular hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Yapay zeka robotumuz, kompiter ile gerçekleştirdiğiniz konuşmayı isterseniz yayınlayarak site genelinde herkesin görebilmesine ve etkileşimde bulunabilmesine izin verebilirsiniz.

Burada size yardımcı olacak birkaç kaynak linki paylaşıyorum. Takip ederek sorucevap.com 'u tam potansiyelinde kullanabilirsiniz: