Toplulugumuzda herkes Kompiter (yapay zeka) ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
- Harika bir hizmet, kullanıyorum.
- Eksikleri var ancak çalışıyor.
- Yanlış sonuçlar üretiyor.
- Bu özelliği kullanmıyorum.
Yapay zeka ile soru cevap özelliğini kullanmak için giriş yapmanız gerekiyor.
Tek yapmanız gereken her sayfada sitenin en üstünde yer alan yapay zeka butonuna basarak kompiter ile yeni bir “soru cevap” oturumu başlatmaktır. Oturum başladığında kompitere her konuda (resimli soruda dahil) soru sorabilir yada bilgi talep edebilirsiniz.
Aynı sayfada tekrar cevap ver bölümünü kullanarak yeni sorular yada konuyla ilgili farklı şeyler sorabilirsiniz. Kompiter siz ne isterseniz yardımcı olmak için mesajlaşma alanından ayrılmayacaktır.
İsterseniz kısaca kompiter’in yeteneklerinden biraz bahsedelim:
Kompiter’in Özellikleri:
- Sohbet: Kompiter ile her konuda sohbet edebilirsiniz. Günlük hayattan, bilime, sanata kadar her konuda bilgi sahibi ve size yardımcı olabilir.
- Bilgi: Kompiter’e her türlü soruyu sorabilirsiniz. Tarih, matematik, bilim, edebiyat… Aklınıza ne gelirse! Kompiter size doğru ve güncel bilgiler sunacaktır.
- Soru Cevap: Kompiter’e takıldığınız bir konu hakkında soru sorabilir, ödevlerinizde veya işinizde yardım alabilirsiniz.
- Resimli Sorular: Kompiter’e bir sorunun resmini çekip göndererek cevaplamasını isteyebilir yada bir nesnenin resmini göndererek adını sorabilirsiniz. Ayrıca matematik, geometri, fen, bilim, kimya ve daha bir çok konuda problemleri çözebilir veya herhangi bir konuda bilgi alabilirsiniz.
Kompiter, bir soru cevap oturumunda, önceki 10 mesajınızı da analiz ederek konuşmalarınızı hatırlar ve ona göre önceki yanıtlarınıza uygun cevaplar verir. (Bu harika dediğinizi duyar gibiyim)
Kompiter ile şunları yapabilirsiniz:
- Matematik, geometri, kimya ve diğer konularda problemleri çözebilirsiniz.
- Sorunun resmini çekerek çözmesini isteyebilirsiniz.
- Fotoğraf da yer alan bir nesnenin adını sorabilirsiniz.
- Tarih ve bilim gibi konularda bilgi edinebilirsiniz.
- Yaratıcı içerikler üretebilirsiniz.
- Hikaye yada konuşma metni yazmasını isteyebilirsiniz.
- Farklı diller arasında çeviri yapabilirsiniz.
- Ve daha fazlasını yapabilirsiniz!
Farklı sorular için yeni konuşma başlatmanızı öneririm, böylece sorularınız karışmaz, normal konu olarak paylaşmak istediğinizde bizim içinde kolaylık olur.
Videolu anlatım: Hızlı soru sor, hızlı cevap al
Resim Nasıl Yüklenir?
Yapay zekaya resimli soru sormak için yazı alanına resminizi yapıştırmanız ya da yükleme ikonuna tıklayarak seçmeniz yeterlidir. Yükleme butonu editörde aşağıdaki işaretli alandadır.
Görüşmeler kontrol edilebilir
Yapay zeka kompiter ile yapılan bütün konuşmalar yönetim yada yetkili biri tarafından kontrol edilebilir. Bu görüşmeler gerekli görüldüğünde genel sohbete açılarak sitede yayınlanabilir. Bunu kendinizde üyelik statünüz yükseldiğinde, konuları site genelinde yayınlayabilisiniz. Bunun faydaları olduğunu düşünüyoruz, bunlar:
- Sitede yer almayan yada başkalarının da aynı soruya cevap aradığını düşünerek yardım amaçlı.
- İçerik kalitemizi geliştirmek, faydalı içerikleri ön plana çıkarmak.
- Görüşmeler, kasıtlı olarak sisteme yada siteye zarar verebilecek şekilde kullanılırsa tespit edip gerekli yaptırımları uygulamak.
- Yapay zeka desteğinin doğru çalıştığını onaylamak, hatalar yada yanlış cevaplarda sistemi geliştirmek için bilgi toplamak.
Görüşmelerin genele açılmasını istemiyorsanız
Buna saygı duyarız. Bu durumda yapay zeka kompiter ile yaptığınız konuşma istediğiniz gibi sonuçlandıysa konuyu kapatabilirsiniz. Bu durumda görüşmelerinizi sadece güvenlik amacı ve sistemi geliştirme amaçlı inceleyeceğiz ve faydalı olsada konuşmayı genele açmayacağız.
Bu hizmetle ilgili herhangi bir endişeniz, sorunuz, yada önerileriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz.