Ben telefonuma internetle yükleyip internetsiz dizi izlmek istiyorum bana bir çözüm yolu bul paralı platformlar olmasın param yok lütfen bi yol bul canım çok sıkılıyor
Telefonuna internet bağlantısı varken dizi indirip daha sonra internetsiz izlemek için bazı yasal ve ücretsiz yollar şunlardır:
- TRT İzle ve TRT Çocuk: TRT’nin kendi platformlarında bazı dizileri ve programları yasal şekilde indirip çevrimdışı izleyebiliyorsun. Ücretsizdir, reklamsızdır.
- YouTube: Bazı eski diziler ve bölümler resmi kanallarda (örn. TRT Arşiv, Kanal D Drama) bulunabiliyor. YouTube uygulamasında “indirme” özelliği her videoda olmayabiliyor, ama varsa indirip uygulama üzerinden izleyebilirsin.
- Bazı Yerli Kanalların Kendi Uygulamaları: Kanal D, ATV, Star TV gibi kanalların resmi uygulamaları bazen indirme desteği sunabiliyor. Uygulamayı yükleyip dizilerin bölümlerini indirebiliyor musun diye bakabilirsin (hepsinde olmayabiliyor).
Dikkat etmen gerekenler:
- Ücretsiz ve yasal yollara odaklanmak önemli, korsan veya yasa dışı siteler hem güvenliğini hem de cihazını riske atabilir.
- Ücretsiz ve reklamsız tamamen sınırsız bir platform ne yazık ki yoktur. Yasal olanlar sınırlı içerik sunabilir ama sağlıkla izlemen önemli.
Kullanıcılara açık kaynak önerisi ve dikkatli olma uyarısı vermen faydalı olabilir.
Ek soruların olursa detay verebilirsin — örneğin tam olarak hangi tür diziler izlemek istiyorsun? Ona göre daha net öneriler yapabilirim.