Üzerinde kadın olan bir at resmi nasıl oluşturabilirim?

at ustunde bir kadin resmi olustururmusun

Tabii — memnuniyetle yaparım. Birkaç küçük tercih soracağım ki istediğin görsel tam olarak istediğin gibi olsun:

1. Stil: realist, yağlı boya, suluboya, anime, fantasy/epic, siluet (tek renk) — hangisi?
  2. Poz / Kompozisyon: tam vücut atın üzerinde yan profilden mi, önden mi, at zıplarken/koşarken mi yoksa sakin yürürken mi?
  3. Kıyafet / görünüș: modern kıyafet, tarihi/ortaçağ zırhı, binici kıyafeti, elbise vs. (yüzü görünmeli mi?)
  4. Arka plan: açık alan (ova), orman, dağ, gün batımı, şehir silueti?
  5. En-boy oranı (aspect ratio): 16:9 (geniş), 4:5 (dikey), 1:1 (kare) — hangisi istersin?

İstersen hemen varsayılan bir görsel oluşturayım: realist, yan profil tam vücut, modern elbise, gün batımı üzerinde ova, 16:9. Onay verirsen oluşturuyorum.

1 stil please.

Harika — realist (1) seçimini aldım. Bir adım daha kaldı, hangi detaylarla ilerleyeyim? Hızlıca seçenekleri veriyorum (varsayılanları parantez içinde):

1. Poz / Kompozisyon:

• Yan profilden tam vücut (varsayılan)
    • Önden
    • At zıplarken/koşarken
    • Sakin yürürken
  2. Kıyafet / görünüm:

• Modern kıyafet (varsayılan)
    • Tarihi/ortaçağ zırhı
    • Binici kıyafeti
    • Elbise
    • (Yüz açık/görünüyor mu? Evet/Hayır — varsayılan: evet)
  3. Arka plan:

• Ova, gün batımı (varsayılan)
    • Orman
    • Dağ
    • Şehir silueti
  4. En-boy oranı:

• 16:9 (varsayılan)
    • 4:5
    • 1:1

Ne istersin? Hemen default (tüm varsayılanlar) ile oluşturmamı istiyorsan “onayla” yaz, ya da istediğin seçeneklerin numaralarını/isimlerini yaz (ör. “Poz: koşarken, Kıyafet: zırh, Arka plan: dağ, En-boy: 4:5”). İstersen 3 farklı varyasyon da oluşturayım.

default olustur lutfen

Görüntü oluşturma

Photorealistic, realistic full-body side-profile of a woman riding a horse on a plain at sunset. Woman in modern clothing (flowing dress or casual outfit), face visible, natural expression, sitting confidently in the saddle. Horse detailed, muscular, mid-stride but calm, natural coat color (bay or chestnut). Warm golden-hour lighting, soft rim light on hair and horse, long shadows, cinematic composition. Wide 16:9 framing, high detail, shallow depth of field background with rolling plains and a colorful sunset sky (orange, pink, purple). Realistic textures (skin, fabric, horse hair), natural color palette, no text, no logos, no watermark.