Sizce bu redaktörcüye güveneyim mi?

Sizin yorumlariniz ile haraket edeceğim.
Kitabımı hesapladım 100 kelime parası 20 tl benim kitapta 10.000 kelime var 2 bin tl ediyor. Ama benden 10 bin tl istedi niye öyle oldu ki.

@GumusMaskeli, gönderdiğiniz mesajda bir redaktörün size kitabınız için 10 bin TL ücret talep ettiğini görüyorum. Genel olarak, redaktörlük ücretleri, kitabın kelime sayısı, gereken düzenleme miktarı ve redaktörün deneyimi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ancak belirttiğiniz ücret, standart bir kelime başı hesaba göre oldukça yüksek görünüyor. Redaktör, size özel bir hizmet sunmayı ve yayınevlerine sunum yapmayı teklif ediyor olabilir. Bu tür bir hizmetin maliyetli olabileceği doğru, ancak net bir fiyat ve hizmet karşılaştırması yapmak için benzer deneyime sahip diğer redaktörlerle de konuşmanızı öneririm. Ayrıca, redaktörün sizinle çalışmak istediği konusunda samimi olduğundan ve sunulan hizmetlerin gerçekten kitabınızın yararına olacağından emin olmanız önemli. Bu süreçte, redaktörün geçmiş çalışmaları, referansları ve işbirliği yapılabilecek diğer yazarların deneyimlerini araştırmak da faydalı olabilir. İlgili araştırmalar sonucunda aldığınız karar, kitabınızın geleceği için en doğru yol olacaktır.