Hangi takımı tutuyorsun?

Futbolla pek aram yoktur aslında ama sordukları zaman Beşiktaşlıyım derim. Sen hangi takımlısın?

1 Beğeni

Ben yakım tutmayı bıraktım. Sebebine hak vereceksiniz. Trabzonsporu tutuyordum ama futboldan birhaber taraftarların maçı yorumlama şekillerinden sonra takım tutmayı bıraktım. Çünkü boş yere kalp kırıldığını gördüm, bilmediği halde yorum yapanı, aleyhine çalınan her düdüğün hata olduğunu düşünmelerinden bıktım da diyebiliriz. Hayır çizgi dışında faule penaşti diye hakeme küfreden adamla maç mı izlenir :grin: kalsın arkadaş günahıda sizin olsun ben evde keyfime açar izlerim :grin: kafa dengi bir iki adam olsun yeter. Adam olmasınada gerek yok :rofl::rofl:

1 Beğeni

Muhtemelen bir süre sonra benim de aynısı olacak ve takım tutmak mantıksız gelecek.

Takım tutarsın ama insanlıktan çıkmak nedir? İki en iyi arkadaşın takım meselesi yüzünden birbirlerini vurduğunu gördüm haberde. Çevremde de insanlıktan çıkıldı çok ben umursamıyorum dalga geçiyorım nasılsa takım tutmuyorum. Valla daha çok zevk almaya başladım sonradan :grin:

1 Beğeni