Merhabalar son dönemlerde açıklanan enflasyon oranları hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Ülkemizin yaşam potansiyeli gelecek günlerde sizce nasıl bir hal alacak?
Bu konuya ciddi bir el atılması gerektiğini düşünüyorum. Hızlı bir şekilde şehirleşmeye ve nüfus artışına doğru gidiyoruz. Bu noktada şehirleşmenin ve bir yerde toplanmanın getirdiği modern toplum ihtiyaçları ve giderleri için farklı alternatif çözümler üretilebilir. Özellikle su anki dönemde dünyanın bir çok ülkesinde enflasyon rakamları yükseliyor ancak ne hikmetse Türkiye’de bu oran ciddi şekilde oluyor. Yakın zamanda yetkililerin bir çözüm üreteceğini ve el altında yeni planlarının olduğunu düşünüyorum. Bekleyip görelim.
Türkiye ekonomisi büyümeye devam ediyor; ancak TL’nin hızlı değer kaybıyla birlikte ülkemiz git gide gerilere doğru gidiyor. Ama biliyoruz ki bu zamanlar geçecek ve mutluluğa erişeceğiz.
@beko_beko Bu konuda da sana katılıyorum, şuan Türkiye’nin gelişimini hayranlıkla izliyoruz. Son 10-15 yılda ciddi bir ilerleme söz konusu. Umarım bunun devamı gelir.