etkin dinlememe nedemektir
Etkin dinleme, konuşanı tam dikkatle dinleyip onun duygusunu ve mesajını anlamaya çalışıp uygun geri bildirim vererek iletişimi derinleştirme sürecidir. Gözlem, empati, özetleme ve açık geri bildirim etkin dinlemenin temel bileşenleridir.
Etkin Dinleme Nedir?
Ne demektir?
Etkin dinleme, sadece söylenenleri duymak değil; konuşanın niyetini, duygusunu ve alt metnini anlamaya çalışmak ve bunu karşı tarafa hissettirmektir. Dinleyici aktif olarak dikkat gösterir, özetler, sorular sorar ve duyguları yansıtarak anladığını gösterir.
Bileşenleri
- Dikkat: Konuşana tam odaklanmak, dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirmek.
- Empati: Karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak ve bunu sözel/bedensel olarak belirtmek.
- Yansıtma ve özetleme: Söylenenleri kendi cümlelerinle tekrar ederek yanlış anlamaları azaltmak.
- Açık uçlu sorular: Detay almak ve konuşmayı derinleştirmek için “nasıl?”, “neden?” gibi sorular sormak.
- Geri bildirim: Anladığını gösterecek kısa yanıtlar (ör. “Anladım”, “Bunu şöyle mi hissediyorsun?”).
- Sessizliğe tahammül: Kısa duraklamalara izin vererek karşı tarafın düşünmesini sağlamak.
Nasıl uygulanır? (Pratik adımlar)
- Göz teması kur, telefon ve dikkat dağıtıcıları kapat.
- Konuşmayı kesme; tepkiyi içsel olarak planlamaktan kaçın.
- Arada kısa yansıtma yap: “Yani şöyle diyorsun…”, “Bunu şu şekilde anlıyorum…”
- Açık uçlu sorular sor: “Bu senin için ne anlama geliyor?”, “Daha çok anlatır mısın?”
- Karşı tarafın duygusunu etiketle: “Bunun seni üzdüğünü/rahatsız ettiğini hissediyorum.”
- Gerekirse çözüm önermeden önce onay al: “Bir çözüm önersem uygun olur mu?”
Neden önemlidir?
- Güven ve ilişki güçlendirir.
- Yanlış anlamaları ve çatışmayı azaltır.
- Karşı tarafın açılmasını sağlayarak daha doğru bilgi ve çözüm üretimine olanak verir.
- İş yerinde performans, ekip uyumu ve müşteri memnuniyetini artırır.
Yaygın engeller
- Multitasking ve dikkat dağınıklığı.
- Hızlı yargılama veya savunmaya geçme.
- Konuşmayı bitirmeden çözüm teklif etme isteği.
- Kültürel farklılıklar ve sözel olmayan ipuçlarını yanlış okumak.
Kısa örnek
- Çalışan: “Projede çok baskı hissediyorum.”
- Etkin dinleyen: “Baskı hissettiğini söylüyorsun; bunu hangi konular tetikliyor? Anlatırsan birlikte çözüm bulabiliriz.”
Bu yaklaşım çalışanı anlaşıldığını hissettirir ve sorunun köküne inmeyi sağlar.
TERİMLER:
Açık uçlu soru: Evet/hayır ile cevaplanamayacak, daha fazla bilgi toplamak için kullanılan soru türü.
Empati: Karşı tarafın duygularını anlamaya çalışmak ve bunu ifade etmek.
Geri bildirim: Dinleyicinin anladığını veya nasıl hissettiğini kısa ve açık şekilde belirtmesi.
Sessizlik: Konuşma sırasında kısa duraksamalar; düşünme ve duyguların açığa çıkması için olumlu bir araç.
Yansıtma: Karşı tarafın söylediklerini kendi sözcüklerinle tekrar ederek anlaşıldığını doğrulama.
İstersen uygulama için birkaç pratik egzersiz veya iş ortamına özel örnekler aktarabilirim. Hangi bağlamda kullanmak istiyorsun?