Dosyadaki çalışma soruları hakkında bilgi talebi

\n\n06175602_CALISMASORULARI.pdf (128.0 KB)

Kısa cevap: Eklediğiniz PDF ekine bu sohbetten doğrudan ulaşamıyorum; lütfen PDF dosyasını buraya yükleyin veya içeriğinden hangi kısmı istediğinizi kopyalayın. Ne yapmamı istediğinizi (özet, soruları çözme, Word’e çevirme, vs.) belirtin.

Ne yapabilirim

Seçebileceğiniz işlemler

• PDF özetleme: Tüm belgeyi veya belirli bölümleri kısa ve anlaşılır şekilde özetleyebilirim.
  • Soruları çözme: Tek tek soruları adım adım çözebilirim; isterseniz sonunda kısa cevap anahtarı da hazırlayabilirim.
  • Metin çıkarma / OCR: Eğer PDF taranmışsa, metni çıkartıp düzenlenebilir hale getirebilirim.
  • Word / düz metin dönüşümü: PDF’yi Word/ düz metin formatına dönüştürme önerileri veya çıktı sağlama.
  • Çeviri: Belgeyi başka bir dile çevirebilirim.
  • Özet + çalışma planı: İçerikten yola çıkarak çalışmanız için konu başlıkları ve çalışma takvimi hazırlayabilirim.
  • Sınav/quiz hazırlama: Belgedeki sorulardan yeni sorular ya da deneme sınavı hazırlayabilirim.

Nasıl ilerleyelim

Eğer dosyayı paylaşmak isterseniz

• Bu sohbete PDF dosyasını doğrudan yükleyin ya da
  • PDF içinden hangi sayfaları veya hangi soruları istediğinizi kopyalayıp yapıştırın.
    Böylece talebinizi yerine getirebilirim.

Eğer özel bir isteğiniz varsa belirtin

Lütfen açıkça söyleyin: örneğin “Tüm soruları tek tek çöz, her sorunun çözümünü adım adım göster” ya da “Sadece 1–10 arasındaki soruları özetle ve zor olanları detaylandır” gibi.

Hızlı örnekler (seçiniz veya kendi isteğinizi yazın)

• “Tüm soruları adım adım çöz.”
  • “Sadece cevap anahtarını yaz.”
  • “Belgeyi Word formatına çevir ve düzenleme önerileri ver.”
  • “Özet çıkar ve 2 haftalık çalışma planı hazırla.”

Teknik sınırlama

Ben doğrudan forum URL’sinden veya harici linkten dosya indirip açamam; PDF’yi buraya yüklemeniz veya içeriği yapıştırmanız gerekiyor.

Bir sonraki adım

Dosyayı buraya yükleyin veya hangi işlemi istediğinizi söyleyin; hemen başlayayım.

TERİMLER:

OCR: Tarayıcıyla kaydedilmiş PDF’lerden metin çıkarmada kullanılan teknoloji (Optical Character Recognition).
PDF: Belgelerin düzenini koruyan taşınabilir belge formatı (Portable Document Format).
Word: Microsoft Word formatı, düzenlenebilir metin belgesi.