Bizler islam vatandaşıyız. Müslüman olarak dünyaya geldik elhamdülillah. Dinimiz bazı konularda bize emir ve yasaklar sunmuş. Bunların en önemli olanı tesettürdür. Bayanlar mahrem yerlerini kapatsın diye emredilmiş. Önceden kapalılık hor görülen bişeydi. Ama şimdi kapalı sayısı öyle arttı ki. Tüm mağazalar tesettür bölümü ekledi standlarına. Renk renk çeşit çeşit. Ama kapalılık kapalılıktan çıktı. Tabiri caizse giysili çıplaklara döndü gençlerimiz. Açık olan genç kızımız bile giymiyor kapalı kızımızın giydiği darlıkta bir pantolonu mesela. Yazık genlerimiz ne yöne gidiyor. Eşarp olmuş şimdi takke gibi bir bone. Boyun açık kulaklar açık. Ense açık. Saçlar gözüküyor alttan üstten. Takma kardeşim. Madem böyle yapıyorsun ben kapalıyım demeyeceksin. Çünkü sen kapalı değilsin. Allah sonumuzu hayreylesin.
2 Beğeni
Öncelikle ilk mesajın için seni tebrik ediyorum ve düşüncelerine aynen katılıyorum. Kapanmanın amacı insanları tahrik etmemek diye düşünüyorum (dini tarafı hariç) ancak su anki kapalılar (hepsi değil) açıklardan daha çekici giyiniyor ve bunun adına da Müslümanlık diyorlar. Benim içinde bir farkı yok, hayda açıklar çoğu zaman daha az çekici giyiniyor.
Herkesin kendi dini ve Allah ile onun arasında olan bir şey ancak adına Müslümanlık denmezse daha iyi olur. Yanından geçen her erkeğe kendini baktıracak şekilde giyinerek kocasına saygılı olamaz kimse…