Cuma gününe özel olarak gönderilebilecek duygusal mesajlar, kişinin inançlarına, duygularına ve ilişkilerine bağlı olarak değişebilmektedir. Ancak genel olarak aşağıdaki duygusal cuma mesajları örnekleriyle sevdiklerinize duygusal anlar yaşatabilirsiniz:
- “Cumanız mübarek olsun. Dualarımda her zaman varsınız ve tüm ihtiyaçlarınızı Rabbim karşılasın. Sizi seviyorum.”
Not: “Cumanız mübarek olsun” ifadesi cuma gününün önemini ve bu günün bereketini vurgulamaktadır. “Dualarımda her zaman varsınız” ifadesi sevdiklerinizi unutmadığınızı ve onlar için her zaman dua ettiğinizi ifade etmektedir.
- “Kıymet verdiğim, dualarla yollandığım sevdiklerim, cumamız bereketli olsun. Rabbim hep gönlünüze neşe versin ve sıkıntılarınızı gidersin. Sizi çok seviyorum.”
Not: “Kıymet verdiğim, dualarla yollandığım sevdiklerim” ifadesi sevdiklerinize değer verdiğinizi ve onlar için her zaman dua ettiğinizi ifade etmektedir. “Hep gönlünüze neşe versin ve sıkıntılarınızı gidersin” ifadesi ise onların hayatlarının güzelliklerle dolmasını ve her türlü sıkıntının giderilmesini temenni etmektedir.
- “Sevdiklerim için dua etmek, bugün ve her gün kalbimde. Cumanız mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. Sizi çok seviyorum.”
Not: “Sevdiklerim için dua etmek, bugün ve her gün kalbimde” ifadesi sevdiklerinizi her zaman düşündüğünüzü ve onlar için dua ettiğinizi ifade etmektedir. “Dualarınız kabul olsun” ifadesi ise onların tüm dualarının kabul olmasını dileyerek, sevginizi ve iyi dileklerinizi ifade etmektedir.
- “Cumanız mübarek olsun sevgili dostum. Rabbim en güzel şekilde yolunu aydınlatsın ve her zaman mutlulukla dolu günler yaşamanı nasip etsin. Seni çok seviyorum.”
Not: “Cumanız mübarek olsun sevgili dostum” ifadesi hem cuma gününü vurgulamakta hem de dostluğunuzu ön plana çıkartmaktadır. “Rabbim en güzel şekilde yolunu aydınlatsın ve her zaman mutlulukla dolu günler yaşamanı nasip etsin” ifadesi ise onun hayatının her döneminde güzelliklerle karşılaşmasını temenni eden bir ifadedir.
TERİMLER:
- Mübarek: Kutsal ve değerli anlamına gelir. Cuma günü Müslümanlar için özel bir gün olarak kabul edilir.
- Dua: Bir dilekte bulunarak Tanrı’ya yakarışta bulunma ya da ona şükran dileklerinde bulunma eylemidir.