Bir kaç gündür karnımda ağrılar ve hazımsızlık var ne yapabilirim?
Bunun en iyi çözümü sulu yemek ve suyu yeterince tüketmek. Bunun yanında sindirim sisteminin çalışmasına faydası olan meyve sebze tüketmek. Her bünyede ise yararmı bilmiyorum ama kuru kaysi sanırım bir süre sonra fayda gösterebilir.
Bunun psikolojik etkilerden dolayıda olması mümkün, mümkün olduğunda rahatlamaya ve stresten uzak durmaya çalışmalı.
İyi bir uyku, doğru yeme alışkanlığı, sağlıklı ve tam performanslı bir yaşam tarzı için çok önemlidir. Vücudunuza iyi gelen ve sizi iyi hissettiren bir yeme alışkanlığı edinmek ilerde hem psikolojik olarak hem de bedenen aydınlanma yaşamanızı sağlayacaktır
İlgili konular
Konu | Yanıtlar | Görüntüleme | Aktivite | |
---|---|---|---|---|
Kendimi seviyorum diyeti nasıl yapılır? Kendimi seviyorum diyeti nedir? İstediğiniz her şeyi yiyerek ayda 6-7 kilo kaybedebilirsiniz! | 7 | 437 | Eylül 18, 2022 | |
Günlük hayatımızda kolaylık sağlayacak pratik ipuçları nelerdir? | 1 | 156 | Nisan 25, 2023 | |
Kahvaltı öğününün sağlık açısından önemi nedir? | 1 | 145 | Nisan 5, 2023 | |
İşyerindeki stres yüzünden karın ağrısı çekiyorum, nasıl geçirileceği hakkında bilgi alabilir miyim? | 1 | 140 | Haziran 19, 2023 | |
Ekonomi nereye gidiyor? Harcamalarımı nasıl daha iyi organize edebilirim? | 2 | 250 | Kasım 12, 2022 | |
Bağırsak Sağlığını Korumanın Yolları Nelerdir? | 1 | 195 | Nisan 17, 2023 | |
Sağlıklı tatlı atıştırmalık seçenekleri nelerdir? | 1 | 109 | Ağustos 1, 2023 | |
Strese girmeden ve sinirlenmeden nasıl yemek yapmayı öğrenebilirim? | 3 | 68 | Nisan 13, 2024 | |
Pirinç pilavının yanında ne iyi gider? | 7 | 273 | Eylül 18, 2022 | |
Nasıl daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyebilirim? | 0 | 149 | Ağustos 25, 2023 |