Behold a Pale Horse (1964) Türkçe Dublaj kaç tl?
Konuyu oku
Okunuyor: Behold a Pale Horse (1964) filminin Türkçe dublajlı fiyatı ne kadar?
Güncel fiyatını burada göremiyorum; hangi formatta (DVD, Blu‑ray, dijital satın alma/izleme ya da ikinci el) almak istediğini söyle, ben satıcıları ve tahmini fiyat aralığını araştırıp paylaşırım.
Kendi başına kontrol etmek istersen şu adımları izleyebilirsin:
- Arama terimi olarak “Behold a Pale Horse (1964) Türkçe dublaj DVD” veya “Behold a Pale Horse Türkçe dublaj dijital” yaz.
- Türkiye’de satıcı ve platform örnekleri: Hepsiburada, Trendyol, Amazon.tr, GittiGidiyor, D&R, İdefix; dijitalde Google Play / Apple TV / YouTube Movies; ikinci elde Sahibinden, eBay veya Facebook Marketplace.
- İlan/ürün sayfasında “Türkçe dublaj” veya “language: Turkish/Turkish dubbed” bilgisine bak — bazen sadece altyazı olabilir, dublaj olmayabilir.
İstersen hangi formatı istediğini yaz, ben kısa sürede birkaç güncel ilan/satıcı ve yaklaşık fiyat aralığı (kontrol tarihiyle birlikte) araştırırım.
Terimler:
- Blu-ray: Yüksek çözünürlüklü optik disk formatı; DVD’den daha iyi görüntü/ses kalitesi.
- DVD: Standart optik disk formatı; eski filmlerde yaygın.
- Dublaj: Orijinal konuşmanın başka bir dile (ör. Türkçe) seslendirilmesi.
- Dijital satın alma: Filmi çevrimiçi mağazadan satın alıp kalıcı erişim sağlama (örn. Google Play, iTunes).
- İkinci el: Kullanılmış fiziksel ürünlerin (DVD/Blu‑ray) satışı.
- Yayın hakları: Bir filmin belirli ülkede yayımlanabilmesi için sahip olunan yasal izinler; bazı filmlerin dublaj/klasik sürümleri ülkeye bağlı olarak bulunmayabilir.